Shofer i eskavatorit

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Helsinki, Finland
Data e skadimit 14 Jul 2020 Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Ndërtimtari
ID e punës #10288
Data e publikimit 1 Apr 2020 - 10:40
Uniflex
Adresa Uppsala , Sweden
Emaili Uniflex Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja www.uniflex.se
Rrjetet
Përshkrimi

Për klientin tonë kërkojmë një operues të eskavatorit

Detyrat dhe Përgjegjësitë

Për të pasur sukses në këtë vend pune kërkohet kryerja e detyrave vozitëse dhe detyrave të tjera në komunikacion. Kërkohet që të keni edhe përvojë paraprake në këtë fushe dhe të posedoni patent shoferin, kategorinë C.

Eksperiencat

Për nga natyra ju duhet të jeni individ i besueshëm dhe, me vetë iniciativë dhe aftësi për të përmbushur në mënyrë të pavarur detyrat e punës.

Kjo ofertë ka 0 aplikues dhe është shikuar 255 herë

#Marketing