Shofer i eskavatorit

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Hamburg, Gjermani
Data e skadimit 5 Oct 2019 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Automobilizëm
ID e punës #6496
Data e publikimit 22 May 2019 - 18:00
Uniflex
Adresa Uppsala , Sweden
Emaili Uniflex Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja www.uniflex.se
Rrjetet
Përshkrimi
  • Për klientin tonë kërkojmë një operues të eskavatorit.
  • Për të pasur sukses në këtë vend pune kërkohet kryerja e detyrave vozitëse dhe detyrave të tjera në komunikacion. Kërkohet që të keni edhe përvojë paraprake në këtë fushe dhe të posedoni patent shoferin, kategorinë C.
  • Për nga natyra ju duhet të jeni individ i besueshëm dhe, me vetë iniciativë dhe aftësi për të përmbushur në mënyrë të pavarur detyrat e punës.
  • Ky vend pune është i përkohshëm mirëpo kandidati ka mundësi që brenda ësaj kohe t’i tregojë aftësitë e veta dhe të fitojë kontratë të përhershme pune.
  • Jeni i interesuar?! Atëherë dërgoni sa më shpejtë CV tuaj.
Kjo ofertë ka 2 aplikues dhe është shikuar 289 herë

#Marketing