Montues i gomave

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Hamburg, Gjermani
Data e skadimit 31 May 2019 Aktive
Orari Orar i plotë
Aftësitë Motivues
Kategoria Automobilizëm
ID e punës #4999
Data e publikimit 14 Mar 2019 - 15:00
Uniflex
Adresa Uppsala , Sweden
Emaili Uniflex Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja www.uniflex.se
Rrjetet
Përshkrimi

Detyra juaj kryesore do të jetë montimi i gomave dhe ndërrimi i gomave të makinave të ndryshme. Ju duhet të jeni një individ me përvojë paraprake dhe aftësi të shkëlqyera.Përvoja paraprake është e rëndësishme mirëpo nëse nuk jeni përvojë paraprake atëherë në do iu ofrojmë një trajnim.

Eksperiencat
  • Qëndrim pozitiv
  • Të jetë i motivuar
  • Të jetë i besueshëm dhe fleksibil
  • Të ketë gjendje të mirë fizike
  • Të njeh gjuhën angleze apo finlandeze
Kjo ofertë ka 0 aplikues dhe është shikuar 148 herë

#Marketing