Kryepunëtor (Ndërtimtari)

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Munich, Gjermani
Data e skadimit 5 Oct 2019 Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Ndërtimtari
ID e punës #6912
Data e publikimit 12 Jun 2019 - 13:30
Uniflex
Adresa Uppsala , Sweden
Emaili Uniflex Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja www.uniflex.se
Rrjetet
Përshkrimi
  • Ne po kërkojmë për një kandidat si kryepunëtor që ka përvojë paraprake në fushën e ndërtimtarisë.
  • Ne presim që kandidati ideal të ketë trajnim paraprak në këtë fushë. Ju duhet të jeni i saktë, i organizuar dhe i përgjegjshëm në mënyrë profesionale. Ne e çmojmë përvojën tuaj paraprake, por ju gjithashtu mund t’a zhvilloni karrierën tuaj tek ne.
  • Ne kërkojmë një kandidat ambicioz që kërkon zhvillim të vazhdueshëm. Kërkojmë që ju të keni ndërgjegjësim të lartë cilësi dhe të jeni i zellshëm.
  • Kërkohet edhe njohja e rrjedhshme e gjuhës gjermane.Gjithashtu duhet t’a posedoni patent shoferin, kategoria B.
Kjo ofertë ka 0 aplikues dhe është shikuar 186 herë

#Marketing