Kopshtarë

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Bremen, Evropë
Data e skadimit 31 Dec 2019 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Aftësitë Illustrator
Kategoria Administratë
ID e punës #7822
Data e publikimit 11 Sep 2019 - 01:07
Umweltbetrieb Bremen
Adresa Bremen
Emaili Umweltbetrieb Bremen Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja
Rrjetet
Detyrat dhe Përgjegjësitë

• Rregullim i kopshtit të gjelbëruar
• Prerje e pemëve dhe gardheve
• Mirëmbajtja e luleve  

Eksperiencat

• Përvojë pune njëvjeçare në kopshtari
• Përparësi patent shoferi i kategorisë B
• Fleksibil në orarin e punës

Kjo ofertë ka 1 aplikues dhe është shikuar 133 herë