Kopshtar/e

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Willy-Brandt-Platz 7, 28215 Bremen, Gjermani
Data e skadimit 31 Jan 2020 Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Tjera
ID e punës #7867
Data e publikimit 12 Sep 2019 - 11:15
Umweltbetrieb Bremen
Adresa Bremen
Emaili Umweltbetrieb Bremen Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja
Rrjetet
Detyrat dhe Përgjegjësitë
  • Ben kontrollimin e pemeve
  • Kujdeset per mirembajtjen e drureve
  • Kujeset per pejsazhet e kopshtarise dhe pemet
Eksperiencat
  • Ndonje trajnim i kyer si kopshtar professional
  • Ndonje trajnim i mehershme me mbrojtjen dhe sigurimin e pemeve
  • Patent shoferi
Kjo ofertë ka 2 aplikues dhe është shikuar 310 herë

#Marketing