Elektricist

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Dierdorf, Gjermani
Data e skadimit 31 Dec 2019 Aktive
Orari Orar i plotë
Aftësitë Mirëmbajtje MS Excel MS PowerPoint MS Word
Kategoria Instalim - Mirëmbajtje - Riparim
ID e punës #6950
Data e publikimit 13 Aug 2019 - 13:30
TWE Dierdorf GmbH & Co. KG
Adresa Poststraße 29, 56269 Dierdorf, Deutschland
Emaili TWE Dierdorf GmbH & Co. KG Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja
Rrjetet
Detyrat dhe Përgjegjësitë
  • Zbatimi i të gjitha riparimeve elektrike, mirëmbajtjes dhe punës së konvertimit
  • Mbikëqyrja e teknologjisë së përgjithshme elektrike dhe të kontrollit
  • Mbështetje për vendosjen e impianteve të reja
  • Bashkëpunimi në zhvillimin e analizës së shkakut rrënjësor dhe proceseve të optimizimit
  • Kujdesi dhe monitorimi i sistemeve të zbulimit
Eksperiencat
  • Trajnimi i përfunduar elektricist ose mekanik ose  arsimim të ngjashëm
  • Njohja e aplikacioneve të MS Office
  • Njohja e teknologjive të ndryshme të vozitjes (DC, trifazore dhe servo drives)
  • Njohja e mirëmbajtjes dhe e programimit të invertorëve të frekuencave të ndryshme (Siemens,Lenze, etj)
Kjo ofertë ka 4 aplikues dhe është shikuar 386 herë

#Marketing