Saldues

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Bonn, Gjermani
Data e skadimit 30 Apr 2020 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Tjera
ID e punës #10194
Data e publikimit 4 Jan 2020 - 19:15
TÜV Rheinland Group
Adresa Leipzig, Deutschland
Emaili TÜV Rheinland Group Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja
Rrjetet
Detyrat dhe Përgjegjësitë
  • Saldime në ambientet Brenda dhe jashtë shtëpive, sipas kërkesave të klientëve
  • Shkurton, bashkon, zëvëndëson komponentet e ndryshme varësisht punës së kërkuar
Eksperiencat
  • Përvojë pune ekipore
  • Përvojë pune si saldues
  • Fleksibil në orarin e punës
Kjo ofertë ka 1 aplikues dhe është shikuar 371 herë