Ndihmes Kuzhinier

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Tirane, Shqipëri
Data e skadimit 15 May 2019 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Ushqim
ID e punës #6270
Data e publikimit 15 May 2019 - 17:00
TSTS Group
Adresa Tirane
Emaili [email protected]
Uebfaqja
Rrjetet
Përshkrimi
  • Kerkohen persona te grup - moshes 20 - 45 vjec, njohes te gjuhes Italiane / Angleze, vajza ose djem, per pozicionin e ndihmes kuzhinier ne Anijet e Kompanise GNV. Kontrate 5+1 muaj. Paga neto fillestare 945 $ /muaj. Imbarkimi behet gjate muajit Qershor 2019. Preferohen kandidatet qe vijne nga akademite e kuzhines dhe qe kane eksperience te tille. Te interesuarit te dergojne Cv ne formatin europass ne anglisht tek Adresa jone e e-mailt duke aplikuar si meposhte.

ose na kontaktoni ne nr tane te tel: 0696066189; 0672030620 

Shënime

Të gjithë të interesuarit mund të aplikojnë duke dërguar CV-të e tyre nëpërmjet "Apliko këtu me email" ose duke klikuar butonin "Aplikoni me email" mëposhtë

#Marketing