Kamarier

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Tirane, Shqipëri
Data e skadimit 9 Jul 2019 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Hoteleri
ID e punës #6864
Data e publikimit 11 Jun 2019 - 10:30
TSTS Group
Adresa Tirane
Emaili [email protected]
Uebfaqja
Rrjetet
Përshkrimi
  • Kerkohen Kamarier me eksperience per disa bare restorante me emer ne Tirane, personat duhet te kene njohuri te gjuheve te huaja, italisht, anglisht. 
  • Ofrohen paga tekenaqshme dhe kushte pune relativisht te mira krahasuar me tregun momental. 
  • Personat qe punosohen ne baze te performances se tyre te larte u jepet mundesia te perfitojne nje kontrate pune ne krociere.
  • Kandidatet e interesuar qe plotesojne kriteret e mesiperme te aplikojne permes duapune.com
Detyrat dhe Përgjegjësitë
  • Të gjithë të interesuarit mund të aplikojnë duke dërguar CV-të e tyre nëpërmjet "Apliko këtu me email" (kujdesuni që të jeni identifikuar në emailin tuaj kur klikoni frazën "Apliko këtu me email"), ose duke klikuar butonin "Aplikoni me email" mëposhtë. 
  • Vetëm kandidatët që plotësojnë kushtet e rekrutimit do të perzgjidhen për intervistë pranë kompanisë TSTS Group
  • Të gjithë personat e interesuar janë të ftuar të aplikojnë duke derguar CV e tyre në formatin europass në gjuhën angleze me email.
    Zyra Tirane: Tel/Fax: +355 44 503753

Cel: +355 672030620

Zyra Durres: +355 52 220198
Cel: +355 69 6075888
Cel: +355 67 2030670

#Marketing