Mekanik Industrial

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Ditzingen, Gjermani
Data e skadimit 8 Dec 2018 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Automobilizëm
ID e punës #3897
Data e publikimit 7 Nov 2018 - 09:45
TRUMPF Lasersystems for Semiconductor Manufacturing GmbH
Adresa Johann-Maus-Str. 2 71254 Ditzingen Germany
Emaili TRUMPF Lasersystems for Semiconductor Manufacturing GmbH Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja
Rrjetet
Detyrat dhe Përgjegjësitë
  • Kuvendi i montimeve te paisjeve te makinave
  • Ekzekutimi i punës dhe dokumentimi i puneve te kryera
  • Zbatimi i pajisjeve mekanike dhe atyre elektrike
  • Testet funksionale
  • Lokalizimi dhe eliminimi i gabimeve
Eksperiencat
  • Trajnimi profesional i përfunduar si mekanik industrial ose i ngjashëm
  • Përvoja profesionale në një fushë të krahasueshme
  • Përvojë në përdorimin e pajisjeve matëse
  • Gatishmëria për të punuar me nderrime
  • Fleksibiliteti, puna ekipore dhe ndërgjegja
Kjo ofertë ka 2 aplikues dhe është shikuar 125 herë

#Marketing