Partner në biznes

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni 271254 Ditzingen-, Gjermani
Data e skadimit 30 Nov 2019 Aktive
Orari Orar i plotë
Aftësitë Bashkpunues Komunikim Motivues Organizativ Punë ekipore Veprimet e Pavarura
Kategoria Menaxhim
ID e punës #7361
Data e publikimit 11 Jul 2019 - 15:15
TRUMPF GmbH + Co. KG
Adresa 271254 Ditzingen
Emaili TRUMPF GmbH + Co. KG Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja
Rrjetet
Detyrat dhe Përgjegjësitë
  • Kryeni këshillimin dhe mbështetjen e drejtuesve të një njësie biznesi si partner menaxhues në të gjitha çështjet e lidhura me personelin, si dhe mbështetjen e zhvillimit të mëtejshëm të organizatës me fokus në rritje.
  • Mbështesni menaxhimin në të gjitha ndryshimet dhe proceset e zhvillimit organizativ
  • Përgjegjës për përshtatjen, zhvillimin e proceseve të burimeve njerëzore në bashkëpunim të ngushtë me organizatën globale të BNj
Eksperiencat
  • Diplomë në administrim biznesi, ekonomi
  • Përvojë pune
  • Niveli i lartë i motivimit, punës ekipore dhe metodës së orientimit
  • Shkathtësi të shkëlqyera të konsultimit dhe negociatave, si dhe komunikimi i duhur
  • Aftësi shumë të mira në gjuhën gjermane dhe angleze
Kjo ofertë ka 1 aplikues dhe është shikuar 228 herë

#Marketing