Saldues

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Hamburg, Gjermani
Data e skadimit 31 Jan 2020 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Instalim - Mirëmbajtje - Riparim
ID e punës #8859
Data e publikimit 10 Oct 2019 - 16:15
Truck Service  L.L.C
Adresa Prishtinë
Emaili Truck Service  L.L.C Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja
Rrjetet
Detyrat dhe Përgjegjësitë
  • Saldues i rimorkiove
  • Kryen riparime të saldimit dhe fabrikimit, siç kërkon kompania
  • Shkurton, bashkon apo zëvëndëson komponentet e çelikut dhe aluminit në rimorkio
Kjo ofertë ka 2 aplikues dhe është shikuar 225 herë

#Marketing