Kamarier Dhe Banakier

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Fushë Kosovë, Kosovë
Data e skadimit 1 Sep 2018 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Shërbimi ndaj klientit
ID e punës #3658
Data e publikimit 2 Aug 2018 - 17:43
Trendi Group
Adresa Fushë Kosovë
Emaili 049 220 110
Uebfaqja
Rrjetet
Përshkrimi

TRENDI coffee and food, Fushë Kosovë, shpall konkurs për këto pozita:

- Kamarier
- Banakier


Të interesuarit duhet të kenë përvojë pune në pozitat e kërkuara.
Për të aplikuar kontaktoni në tel. 049 220 110

#Marketing