1 Sektorist & 1 Arkatare

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Prishtinë, Kosovë
Data e skadimit 22 Nov 2018 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Shitje
ID e punës #3827
Data e publikimit 24 Oct 2018 - 01:10
Tregu Group
Adresa Qendra Tregtare "Bregu i Diellit" Tregu i Ri i Gjelbert Nr.147 Prishtinë Kosovë 10000
Emaili [email protected]
Uebfaqja http://www.treguiri.biz
Rrjetet
Përshkrimi

Tregu Group shpall konkurs pune për pozita plotesuese ne te gjitha pikat për:

      1. Arkatare
       2. Sktorist 

Detyrat dhe Përgjegjësitë
  • Përvojë pune të shitjes me pakic
  • Përgjegjëse për sektorin e caktuar
  • Aftësi të mira komunikimi me klient
  • Ambicie dhe motivim


    Kandidatët që dëshirojnë të aplikojnë duhet  të aplikojnë përmes Web: http://www.tregugroup.com/ apo  e_mailit: [email protected]

    *Kontaktohen për intervistë vetëm më të vlerësuarit.

#Marketing