Zdrukthëtar i mobiljeve / zdrukthëtar i ndërtimtarisë

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni 4051 Basel, Switzerland, Zvicër
Data e skadimit 15 Mar 2019 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Aftësitë Menaxhim i kohës Organizativ Përdorimi i pajisjeve Përgjegjshmëri
Kategoria Ndërtimtari
ID e punës #4235
Data e publikimit 10 Jan 2019 - 15:15
Transteam Personal AG Basel
Adresa Stänzlergasse 3, 4051 Basel , Switzerland
Emaili Transteam Personal AG Basel Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja https://www.transteam.ch
Rrjetet
Detyrat dhe Përgjegjësitë
  • Prodhimi i të gjitha llojeve të mobiljeve
  • Detyra të përgjithshme zdrukthëtarie (ndërtime të reja dhe rimonstruktime, renovime riparime, punë montuese të të gjitha llojeve)
  • Përpunimi i porosive të shitjes
Eksperiencat
  • Edukim i jashtëzakonshëm si zdrukthëtar i mobiljeve/zdrukthëtar i ndërtimit EFZ
  • Përvojë pune
  • Posedimi i patent shoferit, kategoria B është një avantazh
  • Njohja e gjuhës gjermane në të folur dhe të shkruar është e domosdoshme
Kjo ofertë ka 1 aplikues dhe është shikuar 261 herë

#Marketing