Zdrukthëtar i mobiljeve / zdrukthëtar i ndërtimtarisë

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Basel, Zvicër
Data e skadimit 3 Aug 2018 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Punë e përgjithshme
ID e punës #3150
Data e publikimit 14 Jun 2018 - 14:52
Transteam Personal AG Basel
Adresa Stänzlergasse 3, 4051 Basel , Switzerland
Emaili Transteam Personal AG Basel Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja https://www.transteam.ch
Rrjetet
Detyrat dhe Përgjegjësitë
  • Prodhimi i të gjitha llojeve të mobiljeve
  • Detyra të përgjithshme zdrukthëtarie (ndërtime të reja dhe rimonstruktime, renovime riparime, punë montuese të të gjitha llojeve)
  • Përpunimi i porosive të shitjes
Eksperiencat
  • Edukim i jashtëzakonshëm si zdrukthëtar i mobiljeve/zdrukthëtar i ndërtimit EFZ
  • Përvojë pune
  • Posedimi i patent shoferit, kategoria B është një avantazh
  • Njohja e gjuhës gjermane në të folur dhe të shkruar është e domosdoshmeTel.: + 383 49 13 13 33 - Viber

 

Kjo ofertë ka 1 aplikues dhe është shikuar 1,517 herë

#Marketing