Mekanik i kamionëve

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Surrey, Kanada
Data e skadimit 31 Jul 2019 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Aftësitë Ballafaqimi me të tjerët Dëgjim Komunikim Kujdesshmëri Përdorimi i pajisjeve Përfshirja
Kategoria Automobilizëm
ID e punës #6623
Data e publikimit 27 May 2019 - 11:00
Trans-Logic Truck Lines Ltd.
Adresa #205- 12992 – 76th Ave. Surrey, BC V3W 2V6
Emaili Trans-Logic Truck Lines Ltd. Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja
Rrjetet
Detyrat dhe Përgjegjësitë
 • Inspekton dhe teston specifikimet e njësive për të identifikuar prishjet apo keqfunksionimet.
 • Diagnstifikon prishjet dhe së bashku me mbikqyrësin vendos nëse do të riparohet apo zëvendësohen këto njësi.
 • Riparon apo zëvendëson pjesët apo njësitë mekanike.
 • Mekanik i riparimit të kamionëve
 • I aftë të riparojë njësi manuale,
 • I orientuar në detaje,
 • I aftë të bashkëpunojë në ekip,
 • I aftë të qëndrojë në këmbë për periudha të gjata
Eksperiencat
 • Gjuha Angleze
 • Nuk kërkohet ndonjë kualifikim i caktuar
 • 7 muaj deri në një vit përvojë profesionale
Kjo ofertë ka 0 aplikues dhe është shikuar 113 herë

#Marketing