Teknik/e të Teknologjisë së Telefonave të Mençur

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Fushë Kosovë, Kosovë
Data e skadimit 1 Sep 2018 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria IT & Dizajn
ID e punës #3662
Data e publikimit 2 Aug 2018 - 17:59
Trade Services Group
Adresa Fushë Kosovë
Emaili [email protected]
Uebfaqja
Rrjetet
Përshkrimi

Trade Services Group LLC me seli ne Prishtinë dhe Fushë Kosovë, kërkon një:

Teknik/e të Teknologjisë së Telefonave të Mençur.

Eksperiencat

1. Të jetë familjar dhe njeri i/e sinqertë
2. Fakultetin e teknologjisë Informative, Shkencat kompjuterike, etj.- E Pëlqyer
3. Të ketë përvojë pune
4. Të ketë njohuri në servisimin e telefonave
5. Të ketë njohuri në Teknologjitë e reja dhe te fundit
6. Ai/Ajo të jetë I afte në të shprehur te rrjedhshëm
7. Të njohë Gjuhen Angleze (bazike) dhe gjuhë të tjera (e preferuar)
8. Patentë shofer Kat. B (e domosdoshme)

Për detaje të tjera, kandidati do të informohet gjatë procesit të Intervistës, mbi detyrat dhe obligimet e tij, pagesën dhe orarin e punës.

Secili kandidat duhet te dërgoj CV e tij, duke përfshirë brenda CV-së përvojat e punës, patentë shoferin, kurset e kryera, etj.
CV:  [email protected]

Vend i lirë i punës do të mbyllet deri atëherë kur të zgjidhët kandidati

#Marketing