Depoist

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni 63 Glencoe Drive St. John's, NL A1B 4A5, Kanada
Data e skadimit 30 Sep 2019 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Aftësitë Analitik Ballafaqimi me të tjerët Bashkpunues Dëgjim Komunikim Kryerja e shumë punëve në të njëjtën kohë Mbështetje teknike Organizativ Planifikim i aktiviteteve
Kategoria Tjera
ID e punës #7359
Data e publikimit 11 Jul 2019 - 15:00
TRA Sobeys
Adresa 63 Glencoe Drive St. John's, NL A1B 4A5
Emaili TRA Sobeys Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja
Rrjetet
Detyrat dhe Përgjegjësitë
  • Do te punoni ne depo
  • Mbani stoqet pastër dhe në rregull
  • Mbani te paster depon
Eksperiencat
  • Fleksibil
  • Komunikues
  • Aftesi te shkëlqyera te gjuhes angleze
  • I besueshem dhe organizativ
Kjo ofertë ka 3 aplikues dhe është shikuar 108 herë

#Marketing