Shitës/e

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Hamburg, Gjermani
Data e skadimit 5 Jul 2019 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Shitje
ID e punës #5621
Data e publikimit 15 Apr 2019 - 08:43
TopTranslation GmbH
Adresa Ferdinandstraße 29-33 20095 Hamburg
Emaili TopTranslation GmbH Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja https://www.toptranslation.com
Rrjetet
Detyrat dhe Përgjegjësitë
  • Sherbimi ndaj konsumatoreve
  • Kontaktimi i konsumatoreve
  • Shitja
  • Implementimi i kerkesave te konsumatoreve
  • Bashkepunimi me menaxhmentin
  • Bashkepunimi me partneret e produkteve
Eksperiencat
  • Aftesi ne shitje
  • Aftesi teknike
  • Njohuri ne sistemin CAD dhe CAM
  • Kreativ, me iniciative dhe i pergjegjshem
Kjo ofertë ka 1 aplikues dhe është shikuar 82 herë

#Marketing