Punonjës për inspektim në fermë

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni München, Gjermani
Data e skadimit 29 Feb 2020 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Bujqësi
ID e punës #6680
Data e publikimit 22 Nov 2019 - 13:30
TMG Service AB
Adresa Stockholm, Sweden
Emaili TMG Service AB Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja
Rrjetet
Detyrat dhe Përgjegjësitë
  • Kontrollimi i drithërave nëpër ferma
  • Kontrollimi i efekteve të ndotjes
  • Monitorimi i mbjelljeve
  • Detyra të tjera inspektuese
Eksperiencat
  • Njohje e mirë e bujqësisë dhe produkteve bujqësore
  • Përvojë paraprake në bujqësi
  • Aftësi në vlerësimin e dëmtimeve të produkteve
  • Aftësi të jashtëzakonshme komunikimi
  • Aftësi organizative
Kjo ofertë ka 1 aplikues dhe është shikuar 569 herë

#Marketing