Zdrukthtar

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Tignish, PE, Kanada
Data e skadimit 31 Jan 2020 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Ndërtimtari
ID e punës #8391
Data e publikimit 30 Sep 2019 - 10:33
Tignish Initiatives Corporation
Adresa Tignish, PE
Emaili Tignish Initiatives Corporation Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja
Rrjetet
Detyrat dhe Përgjegjësitë

Përdorni pajisjet e përdorura në ndërtim.
Hiqni mbeturinat në vendet e ndërtimit.
Përziejini, derdhni dhe përhapni materiale.
Ngarkoni, shkarkoni dhe transportoni materialet e ndërtimit.

Eksperiencat

Gjuhët: Angleze
Edukimi: Ska nevojë per diploma, çertifikatë apo trajnime.
Përvoja e punës është përparësi.
Aftësi të shkëlqyera ndërpersonale; fleksibil; i besueshem; i përshtatshëm për punë ekipore.

Kjo ofertë ka 0 aplikues dhe është shikuar 97 herë

#Marketing