Mekanik

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Bremen, Gjermani
Data e skadimit 31 Dec 2019 Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Instalim - Mirëmbajtje - Riparim
ID e punës #6968
Data e publikimit 13 Aug 2019 - 13:30
thyssenkrupp System Engineering GmbH
Adresa Richard-Taylor-Str. 89 28777 Bremen
Emaili thyssenkrupp System Engineering GmbH Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja
Rrjetet
Detyrat dhe Përgjegjësitë
  • Ne fushen e sherbimeve ju merrni pjese ne mbeshtetjen e projekteve te reja
  • Ju performoni ne menyre te pavarur ekzekutimin e proceseve sipas urdherave (kontrollimi i teknologjise, harduerit dhe softuerit)
  • Fusha juaj e pergjegjesive perfshin edhe koston dhe afatet per projektet
  • Sherbimi ndaj konsumatoreve dhe zhvillimi i kontakteve me klientet tane
  • Ju gjithashtu mbeshtetni edhe sherbimin ndaj klienteve duke procesuar porosite
Kjo ofertë ka 0 aplikues dhe është shikuar 263 herë

#Marketing