Elektricist

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Dachau, Deutschland, Gjermani
Data e skadimit 25 Jan 2019 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Ndërtimtari
ID e punës #4057
Data e publikimit 14 Dec 2018 - 11:45
Thorlabs GmbH
Adresa Hans-Böckler-Str. 6, 85221 Dachau, Deutschland
Emaili Thorlabs GmbH Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja
Rrjetet
Detyrat dhe Përgjegjësitë
  • Asamblenë mekanike dhe elektrike, kalibrimin,dhe dokumentimin e pajisjeve komplekse elektronike
  • Montimi dhe rregullimi i njehsorëve të fuqisë elektrike
  • Montimi dhe kalibrimi i sensorit termik dhe energjitik
  • Kuvendi dhe rregullimi i defekteve elektrike si dhe riparimi i tyre
Eksperiencat
  • Një trajnim i përfunduar me sukses si elektricist ose te ngjajshme
  • Pervoja te mehershme te perfunduar ne fushen elektrike
  • Artizanati i mirë dhe njohuritë themelore teorike në elektronikë
  • Njohuri themelore  e instrumenteve elektronike matëse
  • Njohja e gjuhes gjermane jane perparesi per secilin aplikues!
Kjo ofertë ka 0 aplikues dhe është shikuar 146 herë

#Marketing