Menaxher

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Norway, Norvegji
Data e skadimit 30 Nov 2019 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Menaxhim
ID e punës #7355
Data e publikimit 11 Jul 2019 - 12:45
Thon hotel maritim
Adresa Kongsgata 32, 4005 Stavanger, Norway
Emaili Thon hotel maritim Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja
Rrjetet
Detyrat dhe Përgjegjësitë
  • Merrni pjesë në takimet e brendshme te restorantit te hotelit
  • Jeni në sherbimin dhe ndjekjen e konsumatorëve
  • Beni kontrollimin e inventarit
Eksperiencat
  • Te jeni entuziast
  • Te keni se paku 5 muaj pervoje pune
  • Te jeni bashkepunetor
  • Te jeni i pergjegjshem
  • Te keni njohuri te gjuhes norvegjeze
Kjo ofertë ka 2 aplikues dhe është shikuar 277 herë

#Marketing