Pastrues

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni IS, Islandë
Data e skadimit 7 Dec 2018 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Punë e përgjithshme
ID e punës #3444
Data e publikimit 18 Oct 2018 - 07:00
Thjodminjasafn
Adresa Islande
Emaili Thjodminjasafn Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja
Rrjetet
Përshkrimi

Muzeu Kombëtar kërkon për një pastrues. Nga punonjësi mund të kërkohet që të punojë poashtu edhe në fundjavë.

Detyrat dhe Përgjegjësitë
  • Pastrimi i çdo pjese të muzeut
  • Pjesëmarrja në projektet pastruese
Eksperiencat
  • Përvojë në pozitën e caktuar të punës
  • Orientim në higjienë
  • I kujdësshëm dhe me iniciativë
  • Aftësi ndërpersonale dhe aftësi për të punuar në grup

  Informata shtesë:

Është e dëshirueshme që kandidati të mund të fillojë menjëherë punën. Meshkujt dhe femrat ftohen të aplikojnë në mënyrë të barabartë. Paga varet prej marrëveshjes kolektive që ka Departamenti i Auditimit me Ministrinë a Financave.

Kjo ofertë ka 18 aplikues dhe është shikuar 3,278 herë

#Marketing