Agjente I/E Shitjes

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Prishtinë, Kosovë
Data e skadimit 13 Nov 2018 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Shitje
ID e punës #3869
Data e publikimit 2 Nov 2018 - 17:52
The HeadHunter Group
Adresa Prishtinë
Emaili [email protected]
Uebfaqja http://www.headhunter.al/
Rrjetet
Detyrat dhe Përgjegjësitë
 • Identifikon, vlerëson dhe plotëson nevojat e klientëve
 • Qëndron e informuar në zhvillimin e tregut
 • Monitoron prezencën e produkteve/shërbimeve në treg
 • Identifikon klientët potencial
 • Mban kontakte te vazhdueshme me klientët
 • Prezanton kompaninë dhe produktet/shërbimet të cilët ofrojnë
 • Vendos dhe zhvillon marrëdhënie të qëndrueshme midis kompanisë dhe klientëve.
Eksperiencat
 • Minimum 1 vit eksperiencë pune në pozicion të ngjashëm
 • Aftësi të shkëlqyera komunikuese
 • Aftësi organizative
 • Aftësi për të punuar në grup
 • Njohuri të mjaftueshme kompjuterike
 • Të zotërojë shumë mirë gjuhën Angleze.


  SHËNIM:
   Ky përshkrim pune nuk është gjithë përfshirës. Punëmarrësi mund të kryej edhe detyra të tjera për plotësimin e nevojave të kompanisë.

  Jeni të interesuar për një sfidë të re në një kompani inovative? Atëherë ne ju mirëpresim! Të gjithë kandidatët e interesuar janë të lutur të dërgojnë aplikimin e tyre (Letër Shoqëruese dhe CV) në: [email protected], për çdo pyetje të mundëshme teknike në lidhje me aplikimin tuaj, ju lutem kontaktoni Z.Dren Xhema në numrin e telefonit + 383 44 22 44 66  (nga Hënë në të Premte) .Të gjithë kandidatët që aplikojnë për këtë pozitë, të shkruajnë pozitën për të cilën aplikojnë në “Subject Line”.

#Marketing