Përgadites i embelsirave

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni St John`s NL, Kanada
Data e skadimit 31 Aug 2019 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Aftësitë Analitik Dëgjim Komunikim Mikpritje Përfshirja Përgaditje Përgjegjshmëri
Kategoria Restaurant
ID e punës #7002
Data e publikimit 19 Jun 2019 - 14:00
The Gypsy Tea Room
Adresa St John`s NL
Emaili The Gypsy Tea Room Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja
Rrjetet
Eksperiencat
  • Gjuha – Angleze
  • Edukimi –  Nuk kërkohet
  • Letër kredenciale –   Nuk kërkohet  
  • Eksperienca e punës – 2 – 3 vite
Kjo ofertë ka 0 aplikues dhe është shikuar 133 herë

#Marketing