Zdrukthëtar

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Trondheim, Norvegji
Data e skadimit 26 Jun 2020 Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Ndërtimtari
ID e punës #10257
Data e publikimit 25 Mar 2020 - 09:31
TettPa Bemanning
Adresa Trondheim , Norway
Emaili TettPa Bemanning Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja
Rrjetet
Përshkrimi

Ofrojmë vend punë të përhershëm për një individ të kualifikuar si zdrukthëtar.

Detyrat dhe Përgjegjësitë
  • Renovimi në sektorin e ndërtimtarisë
  • Punimi në apartamentet komerciale dhe të tjera
Eksperiencat
  • Është i certifikuar si zdrukthëtar
  • Ka etikë profesionale
  • Është i ndërgjegjshëm në cilësi
  • Shqetësohet në lidhje me nevojat e klientëve
  • Është i strukturuar dhe i besueshëm
  • Ka referenca të mira
  • Është i rrjedhshëm në gjuhën angleze
Kjo ofertë ka 0 aplikues dhe është shikuar 164 herë

#Marketing