Elektricist

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Kirchzarten, Gjermani
Data e skadimit 31 Jan 2020 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Instalim - Mirëmbajtje - Riparim
ID e punës #8790
Data e publikimit 9 Oct 2019 - 16:00
Testo Industrial Services GmbH
Adresa Gewerbestr. 3 • 79199 Kirchzarten
Emaili Testo Industrial Services GmbH Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja
Rrjetet
Detyrat dhe Përgjegjësitë
  • A jeni teknikisht të kualifikuar? Nese po ne po kërkojmë per ty!
  • Riparimi dhe riparimi i një game të gjerë testesh elektronike dhe pajisjesh matëse
  • Asistencë në kryerjen e detyrave të testimit dhe kalibrimit në instrumentet matëse elektrike
  • Krijimi i proceseve të kalibrimit
  • Zbatimi i masave të sigurimit të cilësisë
Eksperiencat
  • Trajnimi i përfunduar me sukses si inxhinier elektronik / elektrik 
  • Përjetoni në mënyrë ideale trajtimin e pajisjeve elektrike të testimit dhe programimit
  • Punoni me klientë dhe jeni të orientuara drejt shërbimit
  • Njohuri për reagimet e sasive fizike
Kjo ofertë ka 0 aplikues dhe është shikuar 262 herë

#Marketing