Montues

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni DE, Gjermani
Data e skadimit 19 Dec 2018 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Teknologji
ID e punës #3788
Data e publikimit 7 Oct 2018 - 08:45
TEREX Deutschland GmbH
Adresa Germany
Emaili TEREX Deutschland GmbH Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja
Rrjetet
Detyrat dhe Përgjegjësitë
  • Si montues ju jeni përgjegjës për montimin e komponentëve (në formë të pjesëve të përsëritura) duke përdorur mjete dore dhe pajisje montimi
  • Merrni përsipër përgatitjen e pjesëve, komponentëve dhe pjesëve të blera në vendin e punës për montim
  • Përveç kësaj, si një punonjës prodhimi, kryeni kontrolle funksionale të nevojshme, filloni masat e nevojshme përmirësuese kur zbulohen gabime, informoni mbikëqyrësit tuaj dhe më në fund dokumentoni hapat e punës në protokollet e duhura
  • Ata raportojnë dhe dokumentojnë mungesat në një formë të dhënë
Eksperiencat
  • Ju sillni një trajnim të përfunduar me sukses si një mekanik industrial,ose diqka te ngjajshme
  • Ata kanë kuptim teknik, zejtari dhe imagjinatë të mirë hapësinore
  • Puna juaj gjithmonë bëhet me kujdes dhe me ndërgjegje
  • Punë në ekip, iniciativë dhe përgjegjësi plotësoni profilin tuaj
Kjo ofertë ka 2 aplikues dhe është shikuar 530 herë

#Marketing