Menaxher Shitjesh ne Distribucion

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Tirane, Shqipëri
Data e skadimit 31 Oct 2019 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Aftësitë Administrativ Analitik Ballafaqimi me të tjerët Dëgjim Komunikim Kujdesshmëri Mikpritje Përfshirja Saktësi
Kategoria Shitje
ID e punës #8782
Data e publikimit 9 Oct 2019 - 15:30
Teoren Sh.p.k
Adresa Tirane
Emaili [email protected]
Uebfaqja
Rrjetet
Përshkrimi

Teoren shpk eshte konsoliduar si kompani ne 5 janar 2005, e shtrire ne tregun shiqipetar dhe ate evropian, sot eshte nje nder kompanite me me reputacion ne industrine ku operon. Me mbi 160 punonjes, 6 Showroome me nje siperfaqe totale prej 7.900 m2 ,te shtrira ne Tirane dhe Durres, 46 marka ekskluzive, 1.600 rishites ne te gjithe Shqiperine dhe mbi 490.000 familje qe na kane besuar dhe besojne ne produktet dhe sherbimet tona.

Nese jeni energjike/e dhe te apasionuar pas te bukures dhe novacionit, te qenit pjese e Teoren eshte  vendi i duhur per ju.

Pozicioni: Menaxher Shitjesh ne Distribucion!

Vendodhja: Pika Qendrore e Teoren, ne Autostraden Durres-Tirane kilometri 15.
Qellimi i Pozicionit: Menaxheri e shitjeve do jete vazhdimisht ne levizje duke takuar kliente, duke i percuar risite e reja, duke i mbeshtetur klientet ne nevojat e tyre.

Detyrat dhe Përgjegjësitë

•Te krijoje marredhenie bashkepunimi me kliente te rinj, si dhe te mirmbaje klientet ekzistues.
•Te studioje tregun.
•Te hape kanale te reja bashkepunimi dhe te gjeje hapesira te mundshme ne kete sektor.
•Te ndertoje plane strategjike per arritjen e objektivave.
•Te komunikoje dhe sherbeje cdo  klienti sipas standarteve te orjetuara nga kompania.
•Te realizoje objektivin mujor individual te shitjeve duke arritur ne menyre te vazhdueshme objektivat ditore/ javore.
•Pergjegjesia per mirembajtjen, organizimin e produkteve ne sektorin e tij.
•Ndjekja dhe zbatimi i udhezimeve te shitjes ne sektorin e tij.
•Menaxhimi i ankesave dhe komenteve te klienteve sipas standarteve te kompanisë.
•Njohje dhe monitorim shume te mire te stokut te produkteve.
•Organizimi dhe propozimi i porosive te produkteve nen pergjegjesin e tij.
•Realizimi i inventareve per sektorin e tij dhe raportimi i rezultateve.

Eksperiencat

•Te kete aftesi lideri, te krijoje staf nen veresine e tij. 
•Te jete njohes i mire i gjuhes angleze, mundesisht dhe italiane.
•Eksperiencat: Pervoje pune ne shitje me shumice per te pakten 2vjet.
•Edukimi: Diplome e Shkolles se Mesme, (Diploma Universitare perben avantazh).
•I/e afte per te punuar ne grup dhe nen presion.
•Te pelqeje punen me maredhenie me klientin dhe te jete Energjik dhe Kreativ/e.

Kushtet e punes: Teoren Shpk ofron nje pakete benefitesh terheqese, duke perfshire nje page te drejte te bazuar ne merita dhe vleresimin e performances.
(Performance Indicator KPI). 
Per pozicion e M.Shitjeve ofrohen page konkuruese dhe bonuse atraktive per arritjen e objektivit mujor. Trajnime perjodike te certifikuara mbi shitjet, mardhenien me kientin dhe per produktet dhe marka specifike  brenda dhe jashte shqiperie

Menyra e aplikimit: Kandidatet mund te dergojne aplikimet e tyre me e-mail ne adresen  [email protected]

Afati i dorëzimit per Kandidatet: 31.10.2019

*Te gjitha aplikimet do te trajtohen me konfidencialitet te plote sipas ligjit Nr 9887 vendosur nga Kuvendi i Shqiperise per “Mbrojtjen e te Dhenave Personale”.

#Marketing