Hidraulik

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Bremen, Gjermani
Data e skadimit 31 Jan 2020 Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Instalim - Mirëmbajtje - Riparim
ID e punës #7479
Data e publikimit 22 Aug 2019 - 10:45
Temp-Team
Adresa Oslo , Norway
Emaili Temp-Team Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja
Rrjetet
Detyrat dhe Përgjegjësitë
  • Akomodimi dhe tarifat shoqëruese të paguara nga punëdhënësi
  • Punëtorët kanë dhomën e tyre, me qasje të përbashkët në një kuzhinë, banjo etj.
  • Punëtorët do të regjistrohen në zyrën e sigurimeve shëndetësore
  • Transporti dhe pushimet nga punëdhënësi
Eksperiencat
  • Përvojë 5 vjeçare në instalime elektrike
  • Njohuri për instalime të vjetra dhe të reja elektrike
Kjo ofertë ka 0 aplikues dhe është shikuar 179 herë

#Marketing