Hidraulik

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Stuttgart, Gjermani
Data e skadimit 31 Jan 2020 Aktive
Orari Orar i plotë
Aftësitë Bashkpunues Përdorimi i pajisjeve Punë ekipore Veprimet e Pavarura
Kategoria Instalim - Mirëmbajtje - Riparim
ID e punës #5662
Data e publikimit 21 Aug 2019 - 16:15
Temp-Team
Adresa Oslo , Norway
Emaili Temp-Team Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja
Rrjetet
Përshkrimi

Ne ofrojmë:

 • Një vend punë stabile
 • Kushte të mira të punës
 • Ambient për mundësi zhvillimi profesional
Detyrat dhe Përgjegjësitë
 • Instalime të ndryshme hidraulike
 • Instalime nëntokësore të bazuar në manual dhe skicime
Eksperiencat
 • Çertifikim në ndërtimtai dhe punë hidraulike – si dhe përvojë paraprake në këtë fushë
 • Përvojë si hidraulik, e sidomos në ndërrimin e gypave
 • Të posedojë patent shoferin, kategoria B
 • Të jetë i orientuar në rezultate
 • Të jetë në gjendje të punojë në mënyrë të pavarur
 • Të mund të ofrojë kontribut pozitiv në vendin e punës
Kjo ofertë ka 0 aplikues dhe është shikuar 506 herë

#Marketing