4 Teknik Instalues

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Prishtinë, Kosovë
Data e skadimit 29 May 2019 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Instalim - Mirëmbajtje - Riparim
ID e punës #6267
Data e publikimit 15 May 2019 - 17:30
TECO Sh.p.k
Adresa Prishtinë
Emaili [email protected]
Uebfaqja
Rrjetet
Përshkrimi
 • Teco sh.p.k kërkon:
  Punëtor - Instalues të sistemeve të sigurisë, kamerave, alarmave. sistemeve LAN .
Eksperiencat
 • Të kenë te përfunduar minimum shkollën e mesme, shkollimi superior i preferuar
 • Njohuri të punës në instalime të sistemeve të sigurisë si Kamera të sigurisë, Alarme, Access Control etj- e preferuar;
 • Aftësi për të punuar i pavarur si dhe në punë ekipore në një ambient dinamik.

 

 • Mundësi afatgjate të punësimit, perspektivë për karrierë, avancim personal dhe kushte të mira pune.
  Kontakti:
 • Kushtrim Alihajdaraj : +386 (0) 49 664 668 / +377 (0) 44 420 485
  ORARI I PUNES : HENE- PREMTE : 08:30 - 17:00, SHTUNE: 09:00 - 14:00
  Adresa: Rr. Ndue Perlleshi Breg Diell - Prishtinë
  E-mail:[email protected]
  https://web.facebook.com/teco.pr

 

#Marketing