Ndihmes Zyrtar I Operacioneve Bankare

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Drenas, Kosovë
Data e skadimit 14 Nov 2019 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Aftësitë Administrativ Ballafaqimi me të tjerët Dëgjim Komunikim Kujdesshmëri Mikpritje Percaktimi i problemeve Saktësi
Kategoria Banka & Financa
ID e punës #9536
Data e publikimit 8 Nov 2019 - 13:10
TEB Bank
Adresa Kosove
Emaili [email protected]
Uebfaqja
Rrjetet
Përshkrimi

TEB një ndër bankat më me renome në Kosovë është pjesë e brend-it të mirënjohur bankar në Turqi e mbështetur në fuqinë ndërkombëtare të BNP Paribas.

TEB tani po kërkon kandidatë të kualifikuar për pozitën

 • “Ndihmës Zyrtar i Operacioneve Bankare” në Degën e Drenasit
Detyrat dhe Përgjegjësitë
 • Menaxhimi i depozitave dhe tërheqjeve
 • Përgatitja e gjendjeve të llogarisë së klientëve
 • Kryerja e transaksioneve të këmbimeve valutore
 • Kryerja e giro-pagesave dhe pagesave të kolektorëve;
 • Bën barazimi ditor të arkës;
 • Performon detyrat sipas politikave dhe procedurave të Parasë së gatshme, me saktësi dhe korrektësi;
 • Përgatit marrëveshjet e kredisë;
Eksperiencat
 • Preferohet Diploma e universitetit Ekonomik ose Administrim Biznesi
 • T’i kuptoj produktet dhe shërbimet bankare
 • Shkathtësi të shkëlqyeshme komunikuese dhe aftësi për të ndërtuar relacione të mira me klientë
 • Njohuri të mira të MS Office
 • Efikas në punë ekipore
 • Aftësi të shkëlqyera të gjuhës angleze
 • Të ketë patentë shoferi


Si të aplikoni:
Aplikimi duhet të bëhet online përmes web faqes së bankës www.teb-kos.com . Ju lutemi klikoni tek Mundësi Punësimi dhe pastaj tek linku: https://recruitment.teb-kos.com/rc/ .
Afati i fundit përaplikim është 14.11.2019. Aplikacionet e pakompletuara nuk do të konsiderohen. Do të kontaktohen vetëm kandidatët e përzgjedhur.