Analist I Portfolios Per Ndermarrje Te Vogla Dhe Te Mesme

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Drenas, Kosovë
Data e skadimit 17 Sep 2019 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Aftësitë Administrativ Analitik Ballafaqimi me të tjerët Dëgjim Komunikim Kujdesshmëri Organizativ Saktësi
Kategoria Banka & Financa
ID e punës #7833
Data e publikimit 11 Sep 2019 - 13:45
TEB Bank
Adresa Kosove
Emaili [email protected]
Uebfaqja
Rrjetet
Përshkrimi

  Mundësi Punësimi

BNP PARIBAS JOINT VENTURE

TEB një ndër bankat më me renome në Kosovë është pjesë e brend-it të mirënjohur bankar në Turqi e mbështetur në fuqinë ndërkombëtare të BNP Paribas.

TEB tani po kërkon kandidatë të kualifikuar për pozitën:

 • Analist i Portfolios për Ndërmarrje të Vogla dhe të Mesme për Degën në Drenas
Detyrat dhe Përgjegjësitë
 • Të ndërtojë portfolio të shëndoshë përmes shitjes direkte
 • Të analizojë dhe propozojë rastet e kredisë për aprovim
 • Të shërbejë klientët me përkushtim dhe të ndërtojë relacione profesionale me ta
 • Të monitoroj trendet e tregut dhe njoftojë për përshtypjet mbi tregun
 • Të prezantojë bankën në treg, në përputhje me politikat dhe procedurat e saj
 • Detyra tjera relevante
Eksperiencat
 • Diploma e Fakultetit Ekonomik ose Administrim Biznesi
 • Preferohet 1-2 vite eksperiencë bankare, e preferuar në segmentin NVM
 • Preferohet eksperiencë tjetër biznesi, me përvojë analitike
 • Preferohet eksperiencë profesionale në shitje
 • Të kuptoj ambientin e biznesit, trendet dhe zhvillimet specifike të tij
 • T’i kuptoj produktet dhe shërbimet bankare
 • Preferohen njohuri të përgjithshme të sistemit bankar
 • Shkathtësi të shkëlqyeshme komunikuese me klientë të brendshëm/jashtëm
 • Njohuri të mira të MS Office
 • Efikas në punë ekipore
 • Aftësi të shkëlqyera të gjuhës angleze
 • Licencë drejtimi automobili Kategoria B

Aplikimi duhet të bëhet online përmes web faqes së bankës www.teb-kos.com Ju lutemi klikoni tek Mundësi Punësimi dhe pastaj tek linku: https://recruitment.teb-kos.com/rc/. Afati i fundit për aplikim është 17.09.2019. Aplikacionet e pakompletuara nuk do të konsiderohen.
Do të kontaktohen vetëm kandidatët e përzgjedhur.

#Marketing