Mekanik Industrial

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Freiberg am Neckar, Gjermani
Data e skadimit 7 Dec 2018 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Automobilizëm
ID e punës #3898
Data e publikimit 7 Nov 2018 - 11:45
Teamtechnik Maschinen und Anlagen GmbH
Adresa Freiberg am Neckar, Deutschland
Emaili Teamtechnik Maschinen und Anlagen GmbH Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja
Rrjetet
Detyrat dhe Përgjegjësitë
  • Ekzekutimi i asamblesë përfundimtare duke përfshirë testin funksional
  • Marrja e rolit si drejtues i nënprojektit për mekanizmin e montimit si pjesë e menaxhimit të projektit tonë
  • Ndihma me vendosjen e sistemeve në shtëpi, si dhe me klientët tanë brenda dhe jashtë vendit
  • Mirembajtje dhe riparime te pergjithshme te paisjeve neper makineri te ndryshme
Eksperiencat
  • Trajnim ose praktike te perfunduar ne fushen mekanike ose te ngjajshme
  • Ekzekutimi i asamblesë përfundimtare duke përfshirë testin funksional
  • Marrja e rolit si drejtues i nënprojektit për mekanizmin e montimit si pjesë e menaxhimit të projektit tonë
  • Ndihma me vendosjen e sistemeve në shtëpi, si dhe me klientët tanë brenda dhe jashtë vendit
Kjo ofertë ka 1 aplikues dhe është shikuar 111 herë

#Marketing