Mekanik

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Hamburg, Germany, Gjermani
Data e skadimit 15 Feb 2019 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Ndërtimtari
ID e punës #4138
Data e publikimit 28 Dec 2018 - 13:30
Tchibo Coffee SERVICE-TEAM GmbH
Adresa 22419 Hamburg, Germany
Emaili Tchibo Coffee SERVICE-TEAM GmbH Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja
Rrjetet
Detyrat dhe Përgjegjësitë
  • Si një teknik shërbim / në shërbim ju pret në të ekspertëve për gëzimin kafe në tregun hotelierike një punë emocionuese dhe të ndryshme.
  • Ju jeni përgjegjës për ndërtimin dhe komisioneve (të kryejnë makinë instalime të reja),mirëmbajtja e rregullt dhe parandaluese, problemeve dhe riparimin e makinave profesionale kafe për biznesin tuaj (Furra buke, restorante, hotele, zyra dhe hotelieri).
  • Shfrytëzuesit tuaj e vlerësojnë shërbimin tuaj dhe mbështetjen tuaj profesionale me çështjet teknike.
  • Ata i mbështesin klientët tuaj në kujdesin dhe trajtimin e makinerive me cilësi të lartë automatike për një eksperiencë të veçantë të kafesë.
  • Ata kontrollojnë sigurinë e pajisjes dhe sigurojnë që sistemet të funksionojnë pa probleme me klientët tuaj.
Eksperiencat
  • Një trajnim përfunduar elektrike apo arsimimi i mëtejshëm (Ex. Electricians, mekatronikë, teknik të shërbimit ose profesione të krahasueshme), përvoja e punës në dobi të hapur ose të shërbimit të klientit
  • Përshtatshmëria për të kryer një test DGUV V3 të sistemeve dhe pajisjeve elektrike në mënyrë Profesionale
  • Një nivel i lartë angazhimi dhe besueshmëri absolute Punë e strukturuar, organizuar dhe e pavarur
  • Klasa e licencës së shoferit B (III), gatishmëria e gjerë në Gjermani për të udhëtuar, lëvizshmëri dhe fleksibilitet
  • Gëzoni këshillat personale të klientëve tuaj, kënaquni me njerëzit dhe me një aftësi të fortë komunikimi
Kjo ofertë ka 0 aplikues dhe është shikuar 348 herë

#Marketing