Montues i kamerave të alarmit

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Prishtinë, Kosovë
Data e skadimit 22 Sep 2018 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Teknologji
ID e punës #3704
Data e publikimit 13 Sep 2018 - 15:38
"Syri Group" sh.p.k.
Adresa Rruga: “Isa Kastrati”. p.n. Prishtinë
Emaili [email protected]
Uebfaqja www.syrigroup.com
Rrjetet
Eksperiencat

1. Diplomë Universiteti – Fakulteti i Elektroteknikes (e preferuar);
2. Dëshmi për përvojën e punës në montim të kamerave (IP dhe analoge), alarmit kundër zjarrit dhe vjedhjes, acces control dhe në fushën e teknologjisë informative;
3. Njohuri të shkëlqyera në punën me kompjuter;
4. Mos të kenë qenë të dënuar apo ndjekur penalisht;
5. Aftësi të shkëlqyeshme të komunikimit, raportimit dhe qasjes në punë;
6. Aftësi për të punuar i pavarur si dhe në punë ekipore në ambient dinamik.

Kandidatët e interesuar mund të lajmërohen në zyret tona, çdo ditë pune nga ora 08:00 – 16:00, ose të dërgojnë CV-të e tyre së bashku me dokumentet përkatëse në e-mailin: [email protected]

Ju lutem të bashkëngjitni edhe numrin e telefonit mobil, si dhe referencat e punëve paraprake.

"Syri Group" sh.p.k.
Rruga: “Isa Kastrati”. p.n. Prishtinë
www.syrigroup.com
tel: 038/222-917
049/511-222
[email protected]

#Marketing