Mbikqyres i kulturave bujqësore

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Hamburg, Gjermani
Data e skadimit 31 May 2019 Aktive
Orari Orar i plotë
Aftësitë Organizativ
Kategoria Bujqësi
ID e punës #5029
Data e publikimit 15 Mar 2019 - 14:00
Syngenta Agro GmbH
Adresa Germany
Emaili Syngenta Agro GmbH Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja
Rrjetet
Detyrat dhe Përgjegjësitë
  • Mbikqyrja e rregullt e bimëve dhe drithërave
  • Raportimi mbi gjendjen e tokës, klimën
  • Raportimi mbi ujitjen e rregullt
Eksperiencat
  • Preferohet përvojë teknike në bujqësi
  • Të keni aftësi planifikimi dhe organizimi
  • Kandidati duhet të posedojë patent shoferin e kategorisë B
Kjo ofertë ka 3 aplikues dhe është shikuar 176 herë

#Marketing