Ngjyrosës

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Drummondville (Québec), Kanada
Data e skadimit 30 Jul 2019 Aktive
Orari Orar i plotë
Aftësitë Ballafaqimi me të tjerët Dëgjim Komunikim Kujdesshmëri Përgaditje Përgjegjshmëri
Kategoria Ndërtimtari
ID e punës #6286
Data e publikimit 15 May 2019 - 16:00
SYNERGIE HUNT INTERNATIONAL
Adresa 405, rue St-Jean, 2e étage Drummondville (Québec) J2B 5L7
Emaili SYNERGIE HUNT INTERNATIONAL Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja
Rrjetet
Eksperiencat
  • Përfundimi i shkollës së mesme profesionale
  • Së paku 3 vite përvojë pune
  • Komunikativ, efikas, i orientuar në detaje
  • Duhet të njeh rrjedhshëm gjuhën frënge
  • 30,00$ në orë
  • 25 orë në javë
Kjo ofertë ka 0 aplikues dhe është shikuar 92 herë

#Marketing