Teknike E Farmacisë

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Prishtinë, Kosovë
Data e skadimit 24 Apr 2018 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Infermieri
ID e punës #3447
Data e publikimit 15 Apr 2018 - 11:50
Swissmed
Adresa Prishtinë, Kosovë
Emaili [email protected]
Uebfaqja
Rrjetet
Përshkrimi

SWISSMED sh.p.k. është themeluar në vitin 2012 në Prishtinë. Kompania jonë është e përqëndruar në sektorin e Shëndetësisë, kryesisht në fushën e Laboratorëve Klinik-Biokimik në Republikën e Kosovës. Biznesi jonë ka kapacitete dhe portofol të gjërë që t’i përshtatet çdo laboratori me çfarëdo përmasash që të nevojiten. Jemi në kërkim të:
                          Teknik/e e Farmacisë në Prishtinë

Detyrat dhe Përgjegjësitë

1. Përgjegjës për zbatimin e procedurave të logjistikës dhe sigurisë dhe në përgjithësi të sistemit të cilësisë së kompanisë
2. Trajtimi i detyrave të logjistikës, monitorimi i niveleve të stoqeve, urdhërave, dërgesave
3. Ndihma në çdo departament të kompanisë duke përfshirë mbështetjen e konsumatorit, shitjet, financat
4. Përgatit raportet ditore, javore dhe mujore në bordin drejtues
5. Kryen punë të tjera të lidhura siç kërkohet.

Eksperiencat

1. Të jetë i/e diplomuar në Shkollën e mesme të Farmacisë
2. Të jetë i/e licensuar nga Ministria e Shëndetësisë
3. Përvoja në një kompani farmaceutike ose diagnostifikuese do të konsiderohet përparësi në fushën e sigurimit të cilësisë dhe mbështetjes së klientit
4. Aftësi të dëshmuara në departmente te ndryshme
5. Njohja e sistemeve ERP dhe CRM do të jetë një plus;
6. Aftësi të dëshmuara në sigurimin e qeverisjes financiare;
7. Shkathtësi të shkëlqyera komunikuese në gjuhën shqipe dhe angleze;
8. Shkathtësi kompjuterike (Microsoft Office)
9. Patent shofer, dhe të jetë i/e gatshëm për udhëtime të shpeshta në të gjithë vendin dhe jashtë vendit.
Kushtet e punës:
1  Pagë e kënaqshme dhe bonuse të performancës bazuar në përvojën dhe arritjet e qëllimeve
2 Telefoni 
3 Mundësitë e zhvillimit profesional në një mjedis pune shumë të mirë

Ju lutem dërgoni CV tuaj në e-mail adresën: [email protected].com dhe në subject shkruani: Aplikim per poziten Teknik I Farmacisë.

#Marketing