Agjente Tregtare Shitje Direkte

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Prishtinë, Kosovë
Data e skadimit 11 May 2018 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Shitje
ID e punës #3436
Data e publikimit 13 Apr 2018 - 10:00
Swissgroup
Adresa Prishtinë, Kosove
Emaili 38344755587
Uebfaqja
Rrjetet
Përshkrimi

Kompania zvicerane SwissGroup ofron 10 vende të lira pune si
Agjent/e  Tregtare

Detyrat dhe Përgjegjësitë

1.Të jetë komunikativ

2.Të jetë i aftë të punoj ne grup dhe për grupin

3.Veturë personale

4.Mosha preferuar 20-35


Tel: 
38344755587

#Marketing