Bashkëpunëtor i shitjeve me pakicë

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Okotoks, AB KANADA, Kanada
Data e skadimit 31 Jan 2020 Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Shitje
ID e punës #7826
Data e publikimit 11 Sep 2019 - 15:45
Suzanne's & Jenny's
Adresa Okotoks, AB KANADA
Emaili Suzanne's & Jenny's Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja
Rrjetet
Përshkrimi
  • Ofrojmë:  Paga $ 15 në orë për 5 deri në 15 orë në javë

Eksperiencat
  • Gjuha angleze
  • Certifikata e diplomimit të shkollës së mesme (të mesme)
  • Pervoje deri 2 vite ose 3
Kjo ofertë ka 0 aplikues dhe është shikuar 137 herë

#Marketing