Assistant Menaxheri

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni London ON, Kanadë
Data e skadimit 5 May 2019 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Aftësitë Bashkpunues Organizativ
Kategoria Administratë
ID e punës #4816
Data e publikimit 5 Mar 2019 - 09:00
SUBWAY
Adresa Simcoe ON
Emaili SUBWAY Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja
Rrjetet
Eksperiencat
  • Gjuha e nevojshme - anglisht
  • Arsimimi – Nuk është e nevojshme diploma ose certifikatë
  • Përvojë pune - 1 - 2 vjet minimalisht
  • Aftësi të tjera - Trajnimi i stafit; Mbikëqyrë personelin; Rekrutimin dhe punësimin e stafit;
Kjo ofertë ka 4 aplikues dhe është shikuar 185 herë

#Marketing