Dergues i Paketave(Postier)

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Düsseldorf, Germany, Gjermani
Data e skadimit 10 Feb 2019 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Telekomunikacion
ID e punës #4134
Data e publikimit 27 Dec 2018 - 15:00
STYLIS Logistik GmbH
Adresa Weinheimer Str. 28, 40229 Düsseldorf, Germany
Emaili STYLIS Logistik GmbH Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja
Rrjetet
Përshkrimi

Ne ofrojmë:

  • Paga fikse si dhe shpërblim mbi mesataren
  • Punë jashtë orarit paguhet!
  • Ekipi i ri dhe i motivuar
  • Orari i punës 11: 00-20: 30
Eksperiencat
  • Klasa e patentë shoferit B
  • Palestër fizike
  • Njohuri gjermane në të folur dhe të shkruar
  • Gatishmëria për angazhim të lartë dhe fleksibilitet
Kjo ofertë ka 4 aplikues dhe është shikuar 486 herë

#Marketing