Ndihmës kuzhinier

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Strands Old House Restaurant 818 12th Street Box 640 Invermere, British Kolumbia-V0A 1K0, Kanadë, Kanada
Data e skadimit 30 Sep 2019 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Aftësitë Analitik Ballafaqimi me të tjerët Dëgjim Komunikim Organizativ Përfshirja Përgaditje Përgjegjshmëri Planifikim
Kategoria Restaurant
ID e punës #7390
Data e publikimit 12 Jul 2019 - 15:00
Strand Restaurant
Adresa Strands Old House Restaurant 818 12th Street Box 640 Invermere, British Kolumbia-V0A 1K0, Kanadë
Emaili Strand Restaurant Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja
Rrjetet
Detyrat dhe Përgjegjësitë
  • Ndihmoni ne pergatitjen e ushqimit
  • Mirembani kuzhinen
  • Punoni me orar te pergjysmuar dhe te plote
Eksperiencat
  • Pervoje pune
  • Te keni pasion per ushqimin
  • Njohje te gjuhes angleze
Kjo ofertë ka 7 aplikues dhe është shikuar 292 herë

#Marketing