Dado

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Lower Sackville NS, Kanadë
Data e skadimit 15 May 2019 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Aftësitë Bashkpunues I adaptueshëm
Kategoria Shërbime profesionale
ID e punës #5034
Data e publikimit 15 Mar 2019 - 15:15
Stephen O'Brien
Adresa Lower Sackville NS
Emaili Stephen O'Brien Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja
Rrjetet
Eksperiencat
  • Gjuha – Angleze
  • Edukimi –qertifikatë apo diplomë e shkolles se mesme
  • Kredencialet – CPR qertifikatë
  • Mosha e fëmijeve – nga 3 muaj deri ne 12 vite
  • Eksperienca e punës – 3 – 5 vite
  • Përshtatshmëria personale – Fleksibilë, të punoj ne grup, të jetë organizatorë etj
  • Vendi i punës – Shtepi
  • Transporti – Vet-transportues, transport urban
  • Aftësi specifike – te kujdeset për fëmijë, Merr dhe dergon fëmijet ne shkollë, të pergaditë ushqim, të mbajë te dhenat ditore, ndihmon fëmijet ne detyrat e shtëpisë etj
Kjo ofertë ka 1 aplikues dhe është shikuar 182 herë

#Marketing